Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua pembaca.

stats-pascaUPR2-31Mac2014s (800x540)Kiriman di blog ini bertajuk Pasca UPR ke 2: Ancaman Lagi Besar Sedang Mendatang pada 21 Mac 2014 telah mencapai lebih 70,000 “hits” sehingga pagi ini. Artikel ini melaporkan apa yang telah berlaku pada sesi Penerimaan Muktamad di sidang UPR untuk negara kita pada 20 Mac 2014 di Geneva.

Walaupun Kerajaan bertegas menolak tuntutan-tuntutan melampau Comango, namun kita dapat lihat bahawa cabaran di masa akan datang tidak semudah lagi. Gerombolan musuh telah memberi tekanan sangat hebat ke atas Tanah Air kita kali ini dan sudah pastinya mereka akan menambahkan lagi perancangan jahat mereka serta mengerakkan segala kekuatan untuk kerajaan kita tunduk kepada serangan anasir luar ini.

artikel - PascaUPR2

Klik untuk baca kiriman tersebut

Capaian yang tinggi begini bermakna ramai di antara kita yang peka dengan ancaman musuh ini dan bantu menyebarkan luaskan lagi supaya saudara mara dan sahabat handai kita tahu agenda jahat anasir luar yang ingin merosakkan aqidah dan memporak perandakan Tanah Air kita.

 

Namun, bilangan 70,000 ini tidak sampai 0.5% dari orang Islam di negara kita ini. Bermakna masih ramai lagi yang tidak tahu ancaman Comango dan rakan-rakan sekutu mereka. Teruskan usaha menyedarkan saudara mara dan sahabat handai.

 

*****************

Bahan-bahan rujukan lain UPR:

Video: Taklimat Proses UPR dan Ancaman Tuntutan COMANGO Oleh Sdr. Azril Mohd Amin