Sumpah janji (baiah) mereka:

“… fully restored and reconciled with the State of Israel … have political and economic ties with the State of Israel … establishment of the Israel Embassy …”

“… memulih sepenuhnya kedamaian dengan Israel … mempunyai hubungan politik dan ekonomi dengan Israel … menubuh kedutaan Israel (di Tanah Melayu ini) …”

Itulah yang pernah didedahkan oleh Ustaz Muhammad Abdullah (Ustaz Amin) pada 6hb Disember 2012 di blognya Universiti Kehidupan 233 – “Agenda Kristian Untuk Malaysia Terbongkar Di Jerusalem,” genap empat tahun lalu. Bahawa orang-orang Kristian dari Malaysia pergi ke Jerusalem bersumpah dan berjanji untuk menukar Tanah Melayu ini menjadi sebuah Negara Pelangi (Rainbow Nation) yang akan menjadi pusat menyebar agama Kristian.

“We decree and declare that Malaysia will be a “Rainbow Nation” in sending missonaries to bring the gospel to the surrounding nations as well as be the gateway to open its doors to outside missionaries to preach the gospel here..”

decree-for-malaysia

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah S.W.T, golongan yang mendokong gerakan pelampau Kristian untuk menukar Malaysia menjadi negara mubaligh Kristian dan mengadakan hubungan diplomatik dan ekonomi dengan ISRAEL ini tidak berjaya dalam PRU13 yang lalu. Alhamdulillah Tanah Air kita selamat dari ancaman besar pelampau evangelis Kristian pada PRU yang lepas.

Mereka yang telah bersumpah dan berjanji sebelum PRU 13, bahawa selepas PRU13 mereka akan tukar lanskap Tanah Melayu ini “… Kami bersumpah dan berjanji (baiah) bahawa Pilihanraya yang akan datang … ” (We decree and declare that the coming general election …).

Maka, AWAS, jangan mudah kita terpesona dan terikut dengan perancangan licik evangelis Kristian yang telah menyelinap masuk dalam banyak pelbagai wadah parti politik. Mereka ini bergerak dalam pelbagai parti namun semua ini bertonggak dalam parti DAP.

Baca lagi …

G A N A S !!! Islam di Malaysia akan diROBEK-ROBEK … atas nama Jesus Christ. Tuhan Kristian memilih Malaysia … Dua Menara Berkembar Malaysia Mahu DiRUNTUHkan Oleh Pelampau Evangelis Kristian

*******************

Silalah baca kumpulan tulisan dari blog ini berkaitan isu-isu Kristianisasi:

 

 

Advertisement